top of page

CURS PRESENCIAL A BARCELONA | Abril, maig i juny


Taller d'alimentació Healthy & Tasty & Nutritious

Al febrer vam anunciar que fariem un curs presencial on cada dimecres impartiriem diferents classes, i amb un dia es van esgotar totes les places! Per això vam decidir obrir un altre dia, els dijous, i també es van esgotar amb temps rècord. I ara tornem a impartir el mateix curs durant el 3r trimestre del 2019.

Dies de realització del taller:

Cada dijous del 2 de Maig al 20 de Juny - de 18.30 a 20h.

(ACTUALITZAT: comencem el dijous 2 de maig, només els dijous)

Arriba la tercera edició del taller més complert d'alimentació Healthy & Tasty & Nutritious amb la Judit i la Mireia de Lemon's Secrets. Amb la Mireia, dietista i estudiant de nutrició, aprendràs tota com crear els millors esmorzars, dinars, sopars i snacks més sans i adaptats als teus gustos. I amb la Judit, enginyera de telecomunicacions i de receptes, descobriràs receptes d'allò més TOP per posar en pràctica amb els teus amics, família i persona especial. Deixa't sorprendre per un món ple de sabors i desperta el #LemonsCHEF que portes dins!

A cada sessió hi haurà una part teòrica i una part pràcitca on la Mireia i la Judit portaran el menjar cuinat de casa i tu seràs qui farà les teves propies combinacions per tenir un esmorzar, brunch, tupper, dinar familiar/amics, snack i sopar especial, de pel·lícula preparat per emportar a casa.

Sessió 1 - Com combinar els aliments (Impartit per Mireia, dietista i estudiant de nutrició)

- PART TEÒRICA: aprendràs a com combinar els aliments per aconseguir plats complerts a nivell nutricional i acabar el dia ben nutrit tenint en compte tots els àpats.

- PART PRÀCTICA: aprendràs a fer el teu propi menú, adaptat als teus gustos i a les teves necessitats. Serà la sessió clau per seguir totes les delicioses sessions que vindran.

Sessió 2 - Els esmorzars més saludables, fàcils i deliciosos (Impartit per Mireia, dietista i estudiant de nutrició)

- PART TEÒRICA: descobriràs tots els esmorzars que pots arribar a preparar una vegada llevat i que t'ompliran de energia, en nutriran i faran que comencis el dia amb el peu que et doni la gana. Trobaràs opcions dels tradicionals esmorzars amb pa i cereals amb llet, deixant-te endur per un ple de sabors i alternatives.

- PART PRÀCTICA: Al final, amb totes les opcions de combinacions que hi haurà sobre la taula, tu mateix faràs el teu esmorzar preferit, i ja en tindràs per demà.

Sessió 3 - Receptes per fer un Brunch de pel·lícula (Judit, enginyera de telecomunicacions i receptes)

- PART TEÒRICA: aprendràs les claus per fer a un esmorzar-dinar, d'aquí bé el nom de Brunch = breakfas + lunch, d'aquells que veus a les pel·lícules, on hi abunden els "pancakes", els ous, i altres plats que descobriràs qiè fàcils són de fer.

- PART PRÀCTICA: cuinarem i degustarem un brunch saludable ben complert.

Sessió 4 - Com organitzar-te per dinar bé cada dia i portar-te el tupper (Mireia i Judit)

- PART TEÒRICA: Menjar bé per dinar no sempre és fàcil, ja que el menjar preparat i el menjar ràpid pot influir a l'hora de que escullis per on vols anar. Però un cop facis aquesta sessió, tindràs clar els aliments claus, les teves combinacions preferides.

- PART PRÀCTICA: podràs fer tu mateix el teu tupper complert a partir de les opcions que trobaràs sobre la taula. Hauràs de portar un tupper buit i sortiràs amb un tupper ple, un que ja tindrà el dinar per l'endemà!

Sessió 5 - Receptes adapta dades a tota la família i amics (Judit)

- PART TEÒRICA: Potser ets l'únic a casa que has fet el pas de menjar amb més color al plat i més alternatiu i no hi ha manera de contagiar-ho a la teva família. Un cop facis aquesta sessió tindràs tot d'idees pensades per sorprendre als teus germans, al teu pare, a la teva mare, als teus cosins i fins i tot a la teva àvia o avi cuiner/a!!

- PART PRÀCTICA: es prepararà una recepta fàcil i fresca, pensada per compartir amb amics i familia: com més serem (més ens ajudaran) i més rirurem!

Sessió 6 - Receptes TOP per sorprendre a la parella o aquella persona especial (Judit)

- PART TEÒRICA: Quins son els aliments que poden sorprendre aquella persona especial i quins son aquells que millor evitar? Ja sigui per evitar un mal alè, un tros de menjar entre les dents...

- PART PRÀCTICA: Avui els cuiners sereu vosaltres, i aprendreu a fer receptes TOP per sorprendre a la vostre parella, aquell amiguet o amigueta especial, o fins i tot per fer-vos un homenatge a vosaltres mateixos. Nosaltres us ensenyarem la base i farem despertar el #LemonsCHEF que tots teniu a dins. RPEAPARAT?

Sessió 7 - Els snacks i berenars més nutritius (Mireia)

- PART TEÒRICA: Galetes, croissants, tot tipus de brioxeria s'apodera de les teves tardes i fa que no puguis deixar-ne de menjar? És un cercle viciós que el teu paladar s'ha d'anar a poc a poc acostumant als autèntics sabors dels snacks nutritius i deliciosos que et presentarem en aquesta sessió.

- PART PRÀCTICA: hi ha mil opcions a tenir en compte i, sobretot, la clau es saber-les combinar, prepara't per fer el teu millor snack nutritiu? Som-hi!

Sessió 8 - Sopars fàcils i deliciosos (Mireia)

- PART TEÒRICA: Què sopo? Potser és la pregunta que un es fa més cops durant la setmana. Les idees que t'ensenyarem seran per sortir del pas i per fer-les de manera ràpida, però sense oblidar l’essència de ser sanes, nutritives i delicioses.

- PART PRÀCTICA: Sortiràs amb el primer plat pel sopar assegurat.

DATES I INSCRIPCIÓ DEL TALLER PRESENCIAL

Lloc: Espai Jove Casa Sagnier (C/ Brusi 51-61, Barcelona)

Preu curs sencer: 36,3 € (a concretar)

Cost ingredients: 20€ de tots els dies, es pagarà al principi.

Cal inscripció prèvia trucant al 934 14 01 95 abans del 1 Maig.

o enviant un email a espaijove@casasagnier.net

Cal aportar: - fotocòpia DNI pare/mare/tutor/a - DNI alumne/a o llibre de família - fotocòpia targeta sanitària (si són menors de 18 anys) Places limitades

Us hi esperem :)

Mireia i Judit


Entradas recientes
Archivo
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page